Wat doen we?

Wij proberen heel veel ouders enthousiast te krijgen om te helpen bij diverse leuke activiteiten op school.
Vele handen maken licht werk en bezorgen onze kids ontzettend veel plezier.

Bij (bijna) alles wat wij doen op school kunnen we altijd extra hulp gebruiken.

Zo versieren wij de school voor Sinterklaas en Kerst (en ruimen het daarna ook weer op) en organiseren we de Kerstborrel voor de ouders, waarmee wij extra geld ophalen om via de OuderVereniging weer leuke dingen te kunnen regelen, zoals schoolreisje, of spullen aanschaffen voor de kinderen. Wij ondersteunen de leerkrachten bij diverse workshops op school, we regelen de cadeautjes en knutsels voor de leerkrachten op Juffen- en meesters dag, ook helpen we met carnaval. Verder bedenkt en regelt de OuderVereniging elk jaar de Koningsspelen.

Dit alles doen wij altijd in goed overleg met de leerkrachten.Iedereen is vrij inzetbaar en er is geen verplichting om bij elke activiteit paraat te staan.

We hebben zo’n 5 keer per schooljaar ’s avonds een vergadering op school en sluiten het schooljaar af met een gezellig etentje.

Wie zitten er nu in de OuderVereniging?

Monique Zwijgers (groep 4 en 6), Mieke Gerritzen (groep 5 en 3, Jane Vos (groep 7 en en 2), Angela van Gemert (groep 6 en 2), Sanne Schippers, voorzitter (groep 6,5 en 3), Anita Geels (groep 8), Mariëlle de Bar (groep 8) en Corinne Goossens (groep 8)

Lijkt de OuderVereniging je ook leuk? Meld je aan via de onderstaande link: