Indien u op zoek bent naar een basisschool in Oerle, dan kunt u contact opnemen voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek en rondleiding.


Aanmelden

We zijn gestart in schooljaar 2021-2022 met 11 groepen.

We ontvangen wekelijks nieuwe aanmeldingen . Om zicht te kunnen houden op de leerlingprognose is het prettig om uw kind(eren) tijdig aan te melden. Aanmelden vanaf 2,5 jaar is wenselijk, eerder is uiteraard ook mogelijk.

Persoonlijk kennismakingsgesprek 

Tijdens het kennismakingsgesprek krijgt u alle informatie die u nodig heeft om een goede schoolkeuze te kunnen maken. Natuurlijk hoort een rondleiding door de school bij deze kennismaking, waarbij ook uw kind van harte welkom is. U kunt de sfeer proeven en onze werkwijze in praktijk zien.

Peuterkijkochtenden

In januari en mei worden elk jaar peuterkijkochtenden georganiseerd. I.v.m. de corona maatregelen, kunnen de ochtenden helaas niet doorgaan. U bent natuurlijk altijd welkom op school voor een rondleiding.

Aanmelding gebeurt door het invullen en ondertekenen van het inschrijfformulier. Dit formulier ontvangt u tijdens het kennismakingsgesprek. Door het formulier op school in te leveren, is uw kind aangemeld. U ontvangt een schriftelijke bevestiging van de aanmelding en wij vragen u de ingevoerde gegevens te controleren.

Ongeveer 6 weken voor de vierde verjaardag van uw kind, neemt de leerkracht contact met u op voor het plannen van een intakegesprek. Wanneer uw kind in een groep 2 t/m 8 start, dan neemt de leerkracht ook contact met u op voor het plannen van een gesprek.