groep 1 t/m 8

  • Ma, di, do 8.30 - 15.00 uur
  • Wo en vrij 8.30 - 12.15 uur

Gymtijden:

  • maandag: De groepen 3 t/m 6. Zij gaan met de bus naar de D 'Ekkerman
  • dinsdagmiddag: De groep 8. Zij gaan met de fiets naar de sportzaal aan de Norenberg.

Dagritme

Voorafgaand aan de schooltijden hanteren wij “inloop-10 minuten” . Dit betekent het volgende: vanaf 8.20 uur gaan de leerlingen naar hun klas. Alle leerlingen gaan zelfstandig naar binnen. De leerkrachten van de groepen 1-2 staan bij buitendeur de leerlingen op te wachten. Mocht u iets dringends willen doorgeven aan de leerkracht van uw kind, verzoeken wij u, indien mogelijk, na schooltijd even binnen te lopen.

Alle leerlingen treden binnen of verlaten het schoolgebouw via het schoolplein. De ouders kunnen vanaf 12.15 en 15.00 uur op het schoolplein hun kinderen opwachten.

Kleine pauze en lunch pauze

De kleine pauze is van 10.30-10.45 uur.

De lunchpauze op maandag, dinsdag en donderdag van 12.15-12.30 uur in de groep eten en van 12.30-13.00 uur buiten spelen.

Snoepen, fruit en gezonde voeding
Steeds meer schoolkinderen hebben last van overgewicht. Dat kan op latere leeftijd gezondheidsklachten opleveren. Op veel (middelbare) scholen in Nederland wordt daarom gezonde voeding gestimuleerd. Als school willen wij ons daar ook actiever in opstellen. Snoepen willen we op school zoveel mogelijk beperken. In de pauzes stimuleren we dat de kinderen een gezond tussendoortje eten bijv. fruit, groente of een boterham met gezond beleg.

We gaan ervan uit dat iedereen hieraan zal meewerken. Het gaat tenslotte om de gezondheid van uw kind(eren).